Årets roligaste lopp är tillbaka!

ToppLoppet fyller år och det vill vi fira med dig! Missa inte årets roligaste lopp för hela familjen.

VAD: Spring 5 km alt 10 km eller gå 5 km.

VAR: Hagaparken, Stockholm.

NÄR: 20 september 2014

PDF MED ALL TÄVLINGSINFO!

 

Välkommen till ToppLoppet 2014 - loppet där det finns något för alla. Från de allra minsta barnen, till elitlöparen, eller för dig som bara vill ha en snabb promenad med stavarna. Vi erbjuder sträckor från 200 m till 10 km.

Ta med arbetskamraterna eller kompisgänget. Anmäler du sex personer i ett lag samtidigt så bjuder vi laget på picknick.

ToppLoppet = underhållning. Boka en plats i ToppLoppet 2014. Ta tillfället i akt att njuta av en heldag med familjen, vännerna eller varför inte utmana dig själv med att springa 5 eller 10 km. Du kommer att springa i härliga, kungliga Hagaparken och njuta av förstklassig underhållning runt hela banan och när du väl kommer i mål kommer du få en fin medalj.

Längs den fem kilometer långa bansträckningen var det inte mindre än tio underhållningsstationer 2013. Discotunneln och Elvis fick bäst betyg av er löpare. 2014 blir inte sämre kan vi lova!

Anmälan gör du här och din starttid hittar du här.

Startavgifter: 295 kr i ToppLoppet och 89 kr i MiniToppLoppet 

ToppLoppet och ToppHälsa samarbetar med Childhood för barnens skull! Välj att springa för barns rätt att vara barn och stöd Childhood i deras arbete, genom att betala 250 kr extra vid anmälan. Som tack får du en t-shirt och ett armband. Du kan också välja att lämna ett bidrag på 100 kr.

Sista anmälningsdag: 7 september

Nyfiken på din gamla tid? Du hittar alla tider från 2010-2013 här!

Löpträna med oss inför ToppLoppet

ToppHälsa erbjuder tillsammans med bla Malin Ewerlöf-Krepp träning inför ToppLoppet. Vi träffas vid sex tillfällen i Hagaparken. De datum vi träffas är den 12, 19, 26 augusti samt den 2, 9, 16 september, 2014. Vi ses kl 18.00 vid Haga Forum.

Till vår hjälp har vi förutom Malin Ewerlöf-Krepp duktiga löparcoacher från Puls&Träning som kommer hjälpa er att slipa på löparformen inför ToppLoppet. 

 Missa inte detta!


Psst! ToppLoppet finns på Facebook.

Erikas blogg

16 augusti

läs mer

Kristinas kostpepp

21 augusti

läs mer