Häng med på våra träningsresor

Nu har du chans att komma i toppform. ToppHälsa erbjuder både sol- och skidresor som, förutom glädje, svett och tårar, bjuder på nya utmaningar. Du kan träna yoga, cykel, crossfit, simning och mycket mer! 

Det finns stora möjligheter till träning och aktiviteter för alla smaker och nivåer. Läs mer om resorna och se vilken som passar dig allra bäst. Är det soliga dagar på Kanarieöarna som lockar, eller föredrar du längskidor i det frostiga svenska fjället?

Missa inte chansen att uppleva en träningsresa med 100% pepp och inspiration. Det finns en träningsresa för alla: nybörjare, vardagsmotionärer, elitidrottare och proffs! Blir det en träningsresa till solen eller föredrar du skidor?

Dags för träningshelg och spa

Vill du ge både din kropp och själ en energiboost i höst? Då ska du unna dig en träningshelg med ToppHälsa på Loka Brunn. Under två dagar får du fylla på med både träningsglädje, inspiration och gemenskap.

Du får dansa Disco Aerobics med sångerskan och dansaren Kayo och träna Inner Glow och yoga med vår omtyckta träningsexpert Erika Kits-Gölevik. ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson kommer självklart att vara på plats tillsammans med stavgångsexperten Christer Skog.

När: 18–19 oktober, 2014.
Var: Loka Brunn i vackra Bergslagen.
Pris: 2795 inkl moms. Enkelrumstillägg: 200 kr.
Anmäl er här: info@lokabrunn.se och uppge ToppHälsa vid bokning!
I priset ingår: Boende, en frukost för två, en trerätters middag, två luncher, tillgång till en underbar spa-anläggning, alla träningspass och en föreläsning.

 

 

Erikas blogg

17 september

läs mer

Kristinas kostpepp

16 september

läs mer